Ajankohtaista / Kurssi

”Body-Inspired” Masterclass with Assol Agaidarova

assol1

Vasa Konstklubb erbjuder sina medlemmar möjlighet att delta i  Assol Agaidarovas Masterclass ”Body-Inspired” med levande modell för oljemålare, i Ateljé Tornis utrymmen, på lördagen den 1.10.2016 klockan 9-12.30.

Kursen är exklusiv, max 6 deltagare. Undervisning på engelska. Du kan vänta dig en mix av demonstration och eget arbete, med extra mycket tid för individuell handledning. Du kan inte vänta dig att hinna få ditt arbete färdigt, utan vi koncentrerar oss på processen under tre intensiva timmar! Om intresse finns kan vi ordna en uppföljande kursdag t.ex påföljande månad.

Priset på kursen blir beroende på deltagarantal mellan 46-61 euro och inkluderar modellens arvode. Förfrågningar och anmälan snarast möjligt till Vasa Konstklubbs telefon, alternativt e-post, torniart@gmail.com ”först till kvarn” gäller!

Deltagarna ska ta med eget material; ritkol, duk, oljefärger och medium (obs terpentin ska vara den luktfria sorten), penslar, trasor, oömma kläder, skissblock, anteckningsmaterial. Stafflier finns om man inte önskar ta med eget.

Kom ihåg att ta med ett mellanmål till kaffepausen!Vaasan Taidekerho tarjoaa jäsenilleen mahdollisuutta osallistua Assol Agaidarovan ”Masterclass Body-Inspired” elävänmallin öljymaalauskurssille Atelje Tornin tiloissa lauantaina 1.10.2016 klo 9-12.30.

Kurssille osallistujien määrä on rajoitettu ja osallistujia voi olla enintään kuusi. Opetus on englanninkielellä. Kurssi tarjoaa esittelyä monenmuotoiseen työskentelyyn sekä oman työn osalta paljon henkilökohtaista opastusta. Kurssin aikana et välttämättä saa työtäsi valmiiksi, sillä tarkoituksena on keskittyä itse työprosessiin kolmen intensiivisen tunnin aikana! Mikäli kiinnostusta on jatkaa työskentelyä, on mahdollista järjestää jatkokurssi esim. seuraavassa kuussa.

Kurssin hinta riippuu osallistujamäärästä. Hinta vaihtelee 46-61 euron välillä ja se sisältää mallin kulut. Tiedustelut ja ilmoittautumiset mahdollisimman pian Vaasan Taidekerhon puhelimeen 045 8572033 tai vaihtoehtoisesti sähköpostiin torniart@gmail.com

Osallistujat ottavat mukaan omat maalausvälineet; piirustushiilen, kangaspohjan, öljyvärit liuottimet (huom. tärpätin tulee olla hajutonta), pensseleitä, rättejä, tahrankestävät vaatteet, luonnoslehtiön ja muistiinpanovälineet. Maalaustelineitä on Tornissa käytettävissä, ellet halua ottaa omaa telinettä mukaasi.

Muista ottaa mukaan eväitä kahvitauolle!

 

assol2

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s