Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 4 /2016 Medlemsbrev

 

Parhain jäsen!

Illat alkavat pimentyä, on aika ajatella syksyn ohjelmia!

Aloitamme siivoustalkoilla maanantaina 24.10. klo 15! Tule ja auta saamaan Taidekerhon tilat kuntoon. Mitä useampi, sen hauskempaa! Ota mukaan riepuja ja ikkunanpesuvälineitä. Kerho tarjoaa talkoolaisille kaffia ja pullaa, grillimakkaraa ym.

Vaasan Taidekerhon vuosinäyttely 2017 jäsenille pidetään 31.1. – 19.2.2017 Ateljé Tornissa. Työt vastaanotetaan sunnuntaina 29.1. klo 14 – 18. Jokainen voi jättää 3 työtä, vähintään yksi työ tulee mukaan näyttelyyn, joka myös jurytetään. Töiden tulee olla ripustuskelpoisia. Mukana on oltava taiteilijan nimi ja puhelinnumero, työn nimi, tekniikka ja tekovuosi. Mielellään mukaan myös esim. keramiikkaa ja veistoksia! Maksu 25 euroa. Tervetuloa!

Syksyn kursseja ja maalausryhmiä:

29.-30.10.2016 Harry Huhdan Croquis. Kurssi kestää la – su klo 10 -15 eli 10 tuntia. Kurssimaksu on 40 e, joka maksetaan kerhon tilille FI90 4958 0010 0261 97 ennen kurssia. Ilmoittautumiset puh. 045 857 2033 tai torniart@gmail.com.

Taidekerhon ryhmät: Ryhmät aloittavat syyskuussa: tiistaimaalarit ti 6.9., talttaryhmä to 15.9., pastelliryhmä to 22.9. Uusi akvarelliryhmämme kokoontuu keskiviikkoisin alkaen 21.9. klo17.30 – 20, vetäjänä Juha Lesonen. Katso tarkemmin kotisivuilta! Talttaryhmään mahtuu 2 uutta osallistujaa ja myös pastelliryhmässä on paikka.

Taidekerhon kotisivut löydät osoitteesta www.vaasantaidekerho.com. Sieltä voit etsiä informaatiota toiminnasta, näyttelyistä, kursseista jne. Tervetuloa sisään katselemaan!

Ma 14.11. klo 18 Tuula Rönkkö pitää ”satutuokion” meille, jotka haluamme tunnistaa sisäisen lapsemme ja sen kautta tuoda omaan elämään ymmärrystä ja iloa . Tapahtuma on suomenkielinen.

Traditionaalinen joulukahvi jäsenille tarjotaan su 4.12. klo 12 – 16.

Tänä vuonna taidekerholla on kunnia toimia järjestäjänä Eila Pienimäen joulukonsertissa su 27.11. klo 18. Konsertti pidetään Vaasan kirkossa (Pyhän kolminaisuuden kirkko). Lippuja on saatavana koko marraskuun Studio Ticketistä sekä ovelta ennen konserttia. Sisäänpääsymaksu on 20 euroa.

Lämpimin terveisin,
Annika Östman, puheenjohtaja

P.S. Ole ystävällinen ja tarkista, että merkitset nimesi kaikkiin mahdollisiin tilillemme tehtäviin maksusuorituksiin sekä sen, mitä maksu koskee. Olisimme iloisia myös, jos lähettäisit meille nykyisen sähköpostiosoitteesi ellet ole jo tehnyt sitä! Lähetysosoite on torniart@gmail.com


 

Bästa medlem!

Kvällarna börjar bli mörka, det är dags att tänka på höstens program!

Vi börjar med ett städtalko måndag den 24.10 från klockan 15! Kom och hjälp till att få Konstklubbens utrymmen i skick, ju fler vi blir desto roligare! Ta med trasor och fönsterputsgrejor. Klubben bjuder alla städare på kaffe med tilltugg, grillkorv mm.

Vasa Konstklubbs årsutställning 2017 för medlemmarna kommer att hållas 31.1-19.2.2017 i Ateljé Torni. Arbeten mottages söndag den 29.1.2017 klockan 14-18. Var och en kan lämna in 3 arbeten, minst ett arbete kommer med på utställningen som jureras. Alla arbeten ska vara klara att hängas och försedda med konstnärens namn och telefonnummer, verkets namn, teknik och tillverkningsår. Ställ också gärna ut t.ex keramik och skulpturer! Avgift 25 euro. Välkommen!

Höstens kurser och målargrupper:

29-30.10.2016 Croquis med Harry Huhta. Kursen pågår lördag-söndag kl. 10-15, dvs 10 timmar. Kursen kostar 40 €, som betalas till klubbens konto FI90 4958 0010 0261 97 före kursen. Anmälning till 045 857 2033 eller torniart@gmail.com.

Konstklubbens grupper: Grupperna börjar i september: Tisdagsmålarna 6.9, Talttaryhmä 15.9 och Pastellgruppen 22.9. Vår nya Akvarellgrupp börjar 21.9, på onsdagar kl 17.30 – 20, ledd av Juha Lesonen. Se mera på hemsidan!

Till Talttaryhmä ryms 2 deltagare, och det finns också plats i Pastellgruppen.

Konstklubbens hemsida hittar du på adressen www.vaasantaidekerho.com . Här kan du söka information om verksamheten, utställningar, kurser och annat! Välkommen in och titta!

Den 14.11 kl 18 håller Tuula Rönkkö en ”sagostund” för oss som vill bejaka vårt inre barn och ta en titt på vår egen kreativitet och fantasi. På finska.

Vårt traditionella julkaffe för medlemmarna den 4.12.2016, klockan 12-16.

I år har konstklubben den äran att stå som arrangör för Eila Pienimäkis julkonsert i Trefaldighetskyrkan på första advent, den 27.11.2016 kl 18. Biljetter finns att köpa på Studio Ticket hela November månad, samt vid kyrkan före konserten. Inträde 20 euro.

Varma hälsningar,
Annika Östman, ordf.

P.S. Var vänlig och kontrollera att du anger ditt namn på varje eventuell betalning till vårt konto, samt vad betalningen gäller. Vi är också glada om du skickar oss en aktuell e-postadress, ifall du inte redan har gjort det! Adressen är torniart@gmail.com

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s