Ateljé Torni / Galleria

Heidi Hjort, Else Korpi ja Terttu Åkerholm (11.9-21.10.2018)

Heidi Hjort tuo näyttelyynsä ”KUKKALOISTO” akryyli- ja öljyvärimaalauksia. Heidi on saanut inspiraationsa kukkien hentoudesta ja katoavaisuudesta. Pieni muistutus siitä että, mikään elämässä ei ole itsestäänselvyys.
Luonnosta aiheensa saava Else Korpi, aloitti nuorena öljyväreillä maalaamisen ja, siitä sitten grafiikan kautta, päätyi lasiin v. 2000. Lasi oli se oikea materiaali joka kiehtoi Elsea. Hänen töitään on ollut esillä niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin mm New Yorkin Amsterdam Whitney Galleryssa ja Pariisissa Carrousel du Louvressa.
Terttu Åkerholm ei suunnittele etukäteen mitä maalata, vaan työ vie mukanaan upeaan väriloistoon. Hän maalaa akryylivärillä yleensä isoja töitä. Tyyli on abstrakti, mutta myös ekspressionistinen. Hänellä on ollut useita yksityisnäyttelyitä, mutta osallistunut myös useisiin yhteisnäyttelyihin.
 
Avajaiset tiistaina 11.9.2018 klo 18.00 Tervetuloa!

Heidi Hjort ställer ut blomstermålningar i akryl och olja i sin utställning ”BLOMSTERPRAKT”. Heidi har låtit sig inspireras av blommornas skörhet och förgänglighet. En påminnelse om att inte ta saker och ting för givet.
Else Korpi hittar sina motiv i naturen. Som ung började hon som oljemålare, sedan via grafiken till glaset år 2000. Glaset var det material som mest fascinerade Else. Hennes arbeten har visats i hemlandet, såväl som i bl a New Yorks Amsterdam Whitney Gallery och i Paris Carrousel du Louvre.
Terttu Åkerholm planerar inte sina målningar på förhand, arbetet för henne till en fantastisk färgprakt. Hon målar oftast stora arbeten i akryl. Stilen är abstrakt men också expressionistisk. Hon har haft flera separatutställningar, men också deltagit i många samutställningar.

 

Vernissage tisdag 11.9.2018 kl 18.00 Välkommen!Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s