Ateljé Torni / Galleria

Sinikka Lähdemäki ”Syysunelmia” (21.8-9.9.2018)

Sinikka Lähdemäki on akryylitaiteilija joka maalaa kaikenkokoisia abstrakteja värikkäitä maalauksia. Sinikka saa inspiraatiota maalaamiseen luonnosta ja itsensä kautta. Hänen työt ovat tyylikkäitä ja vievät katsojan mukanansa taiteen upeaan maailmaan.
Avajaiset tiistaina 21.8.2018 kl 18.00 Tervetuloa!

 

”Olen kuvataiteilija Sinikka Lähdemäki ja olen harrastanut maalaamista noin seitsemän vuotta, joista viimeiset kolme vuotta tosi aktiivisesti. Maalaan akryyleillä abstraktia ja esittävää taidetta.

Maalaaminen on intohimoni ja olen antautunut sille täysin. Maalaan tunteella ja siinä näkyy koko skaala ilosta suruun, välillä intohimoa, hyvin dramaattista ja välillä seesteistä rauhaa.

Luonto antaa minulle paljon jokaisena vuodenaikana ja maalla kun asun, saan kokea sen kaiken läheltä.
Elämässäni on tapahtunut paljon ja olen saanut kokea monenlaista, muutos on tuonut minulle taiteen vahvasti elämääni. Koen taiteessani valtavaa onnellisuutta ja iloa.
Nautin suunnattomasti maalaamisesta, on ihanaa olla pensseleiden ja maalien kanssa ja luoda puhtaalle kankaalle uutta, koen tämän lahjana!”

Sinikka Lähdemäki målar stora och små abstrakta, färggranna arbeten i akryl. Sinikka får sin inspiration inifrån och från naturen. Hennes arbeten är stiliga och tar tittaren med sig in i konstens fantastiska värld. Välkommen!

Vernissage tisdag 21.8.2018 kl 18.00 Välkommen!Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s