Ateljé Torni / Galleria

Henrik Nybäckin valokuvanäyttely ”Siiamilaiset värit / Siamesiska färger” 12.5 – 31.5

Nybäck2

Kolmos galleriassa meillä on valokuvaaja Henrik Nybäck Ruotsitsta. Hän tuo esille värikkäitä valokuvia mitkä hän on kuvannut Thaimaassa. Henrik löytää ja näkee ne pienet kauniit ja värikkäät yksityiskohdat luonossa ja kaupungeissa, joita hän ikuistaa kamerallansa. Näyttelyn nimi on ”Siiamilaiset värit”.

I tredje gallerian har vi fotografen Henrik Nybäck från Sverige. Han ställer ut färggranna fotografier som han tagit i Thailand. Henrik ser och hittar dom små, färggranna och vackra detaljerna i naturen och i städer, som han förevigar med sin kamera. Utställningens namn är ”Siamesiska färger”.

Nybäck1 Nybäck

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s