Ateljé Torni / Galleria

Satu Ojalan näyttely 12.5 – 31.5

Ojala3

Satu Ojala Jurvasta tuo esille paljon eri tekniikoista tehtyä taidetta. Hän maalaa tauluja ja ikoneita, tekee veistoksia mm keramiikasta, lasista ja puusta, tekee koruja ja huovuttaa ym ym. Satu on todella monipuolien ja hänen käsistä syntyy kaunista taidetta materiaalista huolimatta! Taide on aina ollut osa hänen elämäänsä joten oli luonnollista että hän myös opettaa taidetta, Kurikassa, työkseen. Katso myös hänen omat FB-sivut Sadun Satumaista.

Satu Ojala från Jurva ställer ut sina mycket varierande arbeten i två gallerior. Hon målar tavlor och ikoner, gör skulpturer av bl.a. keramik, glas och trä, gör smycken och tovnings arbeten mm mm. Hon är mycket mångsidig och kan göra vackra arbeten oberoende av material. Konsten har alltid varit en del av hennes liv, så det är naturligt för henne att även jobba som konstlärare, i Kurikka. Se även hennes FB-sidor Sadun Satumaista.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s