Ajankohtaista / Tapahtuma

Plein Air tapahtuma Hietalahden puistossa 23.8.2016

brage_pleinair

 

En Plein Air-ulkoilmamaalaustapahtuma on Hietalahden huvilan luona tiistaina 23.8.2016 klo 17. Me maalaamme, syömme eväitämme ja vietämme yhteiseloa keskenämme samalla kun maalaamme. Jos sää on huono siirretään tapahtuma seuraavaan iltaan.


Tisdagen den 23.8.2016 kl 17 samlas vi vid Sandviksvillan för att måla en Plein Air (friluftsmåleri). Vi målar, har kanske med egen matsäck, pratar och umgås. Inget egentligt program, utan vi målar tillsammans! Om vädret är dåligt, prövar vi följande kväll istället.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s