Uncategorized

Art Center Torni / Taideryhmät 2022 / Konst Grupper 2022

Haluatko aloittaa maalausharrastuksen vai onko sinulla jo kenties kokemusta maalaamisen ihmeellisestä maailmasta? Tornin Tiistaimaalarit  ottaa jälleen uusia jäseniä mukaan toimintaan! Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17-20.30 Art Center Tornin Ateljeetilassa. Ilmoittautumiset: Carola Seittu p. 050 581 5867

Vill du börja måla tavlor eller har du redan erfarenhet av konstmålandets fascinerande värld? Tornis Tisdagsmålare välkomnar nya medlemmar att delta i verksamheten! Gruppen samlas tisdagar kl.17-20.30 i Art Center Tornis ateljeutrymmen.

Anmälningar till Carola Seittu tel. 050 581 5867

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s