Uncategorized

Art Center Torni näyttelyt 5.4.-24.4.22. / Art Center Torni utställningar 5.4.-24.4.22.

Kaikki galleriat. Tornin taideryhmä Akvacoloristit esittäytyy näyttelyllä “Elämälle – För Livet”. Pia Fågelberg, Seija Koivisto, Eija Koski, Maija-Liisa Luopajärvi, Liisamaria Palmroth, Ville Sippola ja Kirsti Uimonen. Avoinna ti-pe klo 12-18 ja su klo 12-16. Vapaa sisäänpääsy.

Alla gallerier. Tornis konstgrupp “Akvacoloristit” förevisar “Elämälle – För Livet”. Pia Fågelberg, Seija Koivisto, Eija Koski, Maija-Liisa Luopajärvi, Liisamaria Palmroth, Ville Sippola och Kirsti Uimonen. Öppet ti-fre kl. 12-18 och sö kl. 12-16. Fritt inträde.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s