Uncategorized

Näyttelyt 3.8.-22.8.2021

Ykkösgalleriassa Marita Björlin akryyli- ja öljymaalaus, kakkosgalleriassa Else ja Suvi Korpi lasiesineitä ja valokuvia, kolmosgalleriassa Susanne Öst Käden jälki. Aukioloajat ti-pe 12-18 ja su 12-16. Taiteilijat itse paikalla 8.8. Marita Björlin, 15.8. Susanne Öst, 22.8. Else Korpi.


Galleri 1 Marita Björlin akryl- och oljemålningar, galleri 2 Else och Suvi Korpi glasföremål och fotografier, galleri 3 Susanne Öst Handavtryck. Öppet ti-fre 12-18 och sö 12-16. Konstnärerna på plats 8.8 Marita Björlin, 15.8 Susanne Öst och 22.8 Else Korpi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s