Ateljé Torni / Galleria

Terttu Åkerholm | Anelma Lehto| Cristina Mattsson 1.10- 20.10.2019

Tervetuloa Terttu Åkerholmin ja Anelma Lehdon ”Tunteita”-näyttelyn avajaisiin tiistaina klo 18.00!

Tämän kaksikon töitä on esillä gallerioissa 2 ja 3. Anelma Lehto tekee huovuttamalla vaatteita, koruja ja verhoja y.m. kun taas Terttu Åkerholm tuo tähän näyttelyyn akvarelli ja akryylimaalauksia. Åkerholm tekee myös huovutus töitä ja keramiikkaa.  Molemmat ovat aktiivisia taiteen tekijöitä ja näyttelyitä on kertynyt paljon. Näyttely on esillä 1-20.10.2019 välisenä aikana. 

Samaan aikaan galleriassa 1. on esillä Cristina Mattssonin valokuvia. Hänellä on taito nähdä kaikkea kaunista luonnossa, myös hyvin pieniä yksityis kohtia, minkä ohi moni muu kulkee huomaamatta niitä ollenkaan. Hän on ollut, voi sanoa, koko elämänsä kiinnostunut valokuvaamisesta. Nämä valokuvat on myös esillä yllä mainittuun aikaan, eli 1-20.10.2019.


Välkommen på vernissage tisdag 1.10 kl 18.00 för Terttu Åkerholms och Anelma Lehtos utställning ”Känslor” !

Den här duons arbeten är utställt i gallerierna 2 och 3. Anelma Lehto tovar bland annat kläder, smycken och gardiner emedan Terttu Åkerholm ställer ut akvareller och akrylarbeten till den här utställningen. Åkerholm gör även tovnings- och keramikarbeten. Båda två är mycket aktiva konst idkare och har haft otaliga utställningar. Utställningen är öppen under tiden 1-20.10.2019. 

Under samma tid finns Cristina Mattssons fotografier utställt i galleri 1. Hon har konsten att se det vackra i naturen, även mycket små detaljer, runt om oss, som de flesta bara går förbi, utan att lägga märke till dem. Hon har varit, kan man säga, intresserad av fotografering i hela sitt liv. Hennes fotografier är utställda, samma tid som ovan, alltså
1.10-20.10.2019. Välkommen!


Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasaa
voinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s