Ajankohtaista / Ateljé Torni

Margot Enströms Stipendium

Margot Enströms Stipendium

Margot Enström, f.d. ordförande i Vasa Konstklubb gick bort hösten 2016. Hon lämnade en generös donation till Vasa Konstklubb, med syftet att Konstklubben skulle instifta ett stipendium, kallat Margot Enströms Stipendium och som skulle delas ut årligen till någon välförtjänt medlem av Vasa Konstklubb rf.

Den första ansökningen kan ske under november 2018, med sista inlämningsdag den 30 November.

Ansökningsblankett kommer att finnas på Ateljé Tornis kontor, varifrån den kan hämtas eller laddas ner här >> ansökan.pdf

Margot Enströms Stipendium kan sökas av alla Konstklubbens medlemmar. Klubbens styrelse besluter om vem som skall erhålla stipendiet, som kommer att vara 1000 euro. Beslutet kan inte överklagas. Stipendiet delas ut varje år i januari i samband med årsmötet.

Sökande skall förse Konstklubbens styrelse med uppgifter om sin konstutövning, utställningar, eventuell konstutbildning samt bifoga ett antal bilder på sina konstverk. Ansökan kan skickas in via epost eller lämnas till Konstklubbens kontor i Ateljé Torni. Som medlemmar anses alla som godkänts (protokoll) som klubbens medlemmar, och betalt sin medlemsavgift, under föregående kalenderår.

Närmare information om Margot Enströms Stipendium och ansökningsblankett sätts ut på klubbens hemsida under hösten.


Margot Enströms Stipendium

Margot Enström, entinen Vaasan Taidekerhon puheenjohtaja, kuoli 2016. Hän oli tehnyt testamenttilahjoituksen taidekerholle. Testamenttilahjoituksen turvin hänen pyyntönsä oli, että taidekerho perustaa stipendin, jonka nimi on Margot Enströms Stipendium. Stipendi jaettaisiin vuosittain Vaasan taidekerhon jäsenelle.

Stipendin ensimmäinen hakemusaika on marraskuussa 2018. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 30.11.2018.

Hakemuslomakkeita on noudettavissa Ateljé Tornin toimistosta, tai voi tallentaa täältä >> hakemus.pdf

Margot Enströmin Stipendiä voi hakea kaikki Taidekerhon jäsenet. Stipendi on 1000 €:n suuruinen. Kerhon hallitus päättää stipendin saajasta. Päätöksestä ei voi valittaa. Stipendi luovutetaan seuraavan vuoden vuosikokouksen yhteydessä tammikuussa.

Hakemukseen liitetään tiedot taiteenharjoittamisesta, näyttelyistä, mahdollisesta taidekoulutuksesta sekä teoskuvia. Hakemus voidaan tehdä joko sähköisesti tai sen voi myös jättää Taidekerhon konttoriin Ateljé Torniin. Taidekerhon jäseneksi katsotaan henkilö, jonka hallitus on hyväksynyt jäseneksi ja joka on hakemusta tehdessään maksanut edellisen vuoden jäsenmaksun.

Enemmän tietoa Margot Enströrms Stipendiumista ja hakulomakkeet tullaan päivittämään kotisivuille tulevan syksyn aikana.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s