Ateljé Torni / Galleria

Pohjalaisten Taideyhdistysten yhteisnäyttely 7.6-29.7.2018 Österbottniska Konstföreningars samutställning

Tervetuloa Pohjalaisten Taideyhdistysten yhteisnäyttelyn avajaisiin torstaina 7.6.2018 klo 18.00 Ateljé Torniin!

Nyt on vuorossa Taidekerhon yksi kohokohdista tänä vuonna. Saamme nimittäin vierailijoita 8. eri taideyhdistyksestä ympäi Pohjanmaata, pitämään yhteistä kesänäyttelyä meidän kanssamme. Osallistujia on yhteensä yli 40 taiteilijaa ja töitä tuli pitkästi yli 100 kappaletta. Mukaan mahtuu öljyväri-, pastelli-, akvarelli- ja akryylitöitä ja myös jokunen veistos. Kun osallistujia on paljon on myös aiheita tosi paljon esillä. Luvassa on siis tosi mielenkiintoinen näyttely mistä jokaiselle löytyy ihailtavaa!

Näyttely on avoinna 7.6.-29.7.2018 välisenä aikana!

Välkommen på Österbottens Konstföreningars samutställnings vernissage på torsdagen den 7.6.2018 kl 18.00 på Ateljé Torni!

Det är alltså tur för en av Konstklubbens höjdpunkter för i år. Vi får nämligen gästande konstnärer från 8 olika konstföreningar runtom från Österbotten, att hålla en gemensam utställning med oss i sommar. Över 40 konstnärer deltar med långt över 100 arbeten sammanlagt. Många olika stilar och motiv är representerade eftersom deltagarna är många. Med finns oljemålnings-, akvarell-, pastell- och akrylarbeten men även någon skulptur. Det utlovas alltså en mycket intressant utställning där det finns något för alla att beundra!

Utställningen är öppen under tiden 7.6.-29.7.2018!


Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s