Ajankohtaista / Jäsenet

Info jäsenille / Info till medlemmarna

Hyvä jäsen!

Vaasan Taidekerho on kutsunut pohjalaisia taideyhdistyksiä suureen kesänäyttelyymme kesä- ja heinäkuussa. Ilmoittautumisia on tullut runsaasti. Haluamme muistuttaa, että kerhomme jäsenet ovat tervetulleita tuomaan teoksiaan näyttelyyn. Viimeisessä jäsenkirjeessä on yksityiskohtaiset tiedot ko. näyttelystä. Tervetuloa!!!


Bästa medlem!

Vasa Konstklubb har bjudit in Österbottniska konst- och konstnärsföreningar till vår stora sommarutställning i juni-juli, och fått många anmälningar utifrån. Vi vill nu påminna om att klubbens medlemmar också är välkomna att delta. Detaljer om anmälningstider och datum finns i senaste medlemsbrevet! Dags att åstadkomma ett mästerverk!

Annika Östman

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s