Ateljé Torni / Galleria

Buorre ”Out of office” ja Eila Mäkinen 20.2-11.3.2018

Mainos- ja Designtoimisto Buorre tuo näytille maalauksia, käsitöitä ja valokuvia Ateljé Torniin. Näyttelyyn osallistuu 7 henkilöä. Buorre esittäytyi jo viime vuonna ensimmäisen kerran taidekerholla vaihtelevalla ja mielenkiintoisella näyttelyllä. Tänä vuonna he asettavat taidettaan kahteen galleriahuoneeseen. Taiteen tekeminen antaa energiaa ja jaksamista Buorren henkilökunnalle. Inspiraatiota he hakevat luonnosta, ihmisistä, luonnon eri elementeistä ja omasta mielenrauhasta.
Eila Mäkinen tuo esille maalauksia ja veistoksia ensimmäistä kertaa Ateljé Torniin. Hän on maalannut vuosikymmeniä ja pitänyt paljon näyttelyitä ympäri maakuntaa. Hän saa inspiraationsa luonnosta ja sen kauneudesta kukkineen ja eläimineen.
Tervetuloa avajaisiin 20.2.2018 klo 18.00!
Näyttelyt ovat avoinna 20.2.-11.3.2018 välisenä aikana. Tervetuloa!

Reklam- och Designbyrå Buorre ställer ut sin konst för andra gången i Ateljé Torni. Till påseénde finns målningar, fotografier och handarbeten av 7 personer i två gallerirum. Inspirationen får de ur naturen, av människor och olika naturelement och av sitt inre jag. Att göra konst ger personalen energi och ork i arbetet.
Eila Mäkinen ställer ut sin konst för första gången i Ateljé Torni. Hon har målat i årtionden och haft många utställningar runtom i landsbygden. Hon ställer ut målningar och skulpturer i ett gallerirum. Inspirationen till sin konst får hon från naturen, det vackra som finns där med blommor och djur.
Välkommen på vernissage 20.2.2018 kl 18.00!
Utställningen är öppna mellan 20.2.-11.3.2018. Välkommen!

Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s