Ateljé Torni / Galleria

Taidekerhon Akvarelliryhmä & Vaasan Kansallisten Senioreiden Taidekerho 14.11-3.12.2017

Tervetuloa vuoden viimeisiin avajaisiin Ateljé Torniin!

Nyt on näytillä akvarelleja koko galleriassamme. 1. ja 2. galleriassa on Taidekerhon oma akvarelliryhmä, jossa maalaa 5 ahkeraa akvarellistia. Ryhmän vetäjänä toimii Juha Lesonen. Kaikki ovat maalanneet pitkään akvarelleja, mutta ryhmänä he ovat maalanneet vasta vuoden. Aiheet ovat usein luonto mutta sekaan mahtuu muitakin aiheita.

3. galleriassa on Vaasan Kansallisten Senioreiden Taidekerho. Tässä ryhmässä on 12 akvarellistia, joista osa on pitänyt pensseliä kädessään vuosia sitten. Nyt he ovat aloittaneet maalaamisen uudelleen. Tämänkin ryhmän vetäjänä toimii Juha Lesonen.

Näyttely on avoinna 14.11.-3.12.2017 välisenä aikana.

Tervetuloa!


Välkommen på årets sista vernissage till Ateljé Torni!

Nu har vi akvareller utställt i hela gallerian. I galleriorna 1 och 2 ställer Konstklubbens egen akvarellgrupp ut sina arbeten. I gruppen målar 5 aktiva akvarellister och som dragare är Juha Lesonen. De har alla målat länge, men som denna grupp har de målat ett år tillsammans. Motiven är ofta natur men med ryms mycket annat också.
I galleri 3 ställer Vasa Nationella Seniorers Konstklubb ut sina arbeten. I denna grupp målar 12 akvarellister. Några målare har inte hållit i en pensel på flera år, men börjat måla på nytt nu. Även denna grupp leds av Juha Lesonen.

Utställningen är öppen under tiden 14.11.3.12.2017.

Välkommen!


Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s