Ateljé Torni / Galleria

Tiistaimaalareiden näyttely / Tisdagsmålarnas utställning (24.10-12.11.2017)

Tervetuloa Tiistaimaalareiden avajaisiin Ateljé Torniin tiistaina 24.10. kello 18.00!

Vuorossa on taidekerhon suurimman ryhmän avajaiset. Meitä on nimittäin 15 henkilöä jotka maalaavat öljy- ja akryyliväreillä aina tiistaisin Tornissa. Meillä on melkein aina joku erikoisuus meidän näyttelyissä. Niin myös tällä kertaakin. Olemme maalanneet ”Salaisen puutarhan” palettiveitsellä samankokoiselle pohjalle. Tässä jokainen sai maalata juuri sen mitä ajattelee salaisella puutarhalla ja lopputulos on hyvin vaihteleva. Mukaan mahtuu myös eläin-, luonto-, ihmis- ja kukka aiheitakin.
Näyttely on avoinna 24.10.-12.11.2017 välisenä aikana.

Välkommen på Tisdagsmålarnas vernissage till Ateljé Torni tisdagen den 24.10. klockan 18.00!

 

Det är dags för Tisdagsmålarnas vernissage. Tisdagsmålarna är konstklubbens största grupp, de är 15 personer som samlas varje tisdag för att måla med olje- och akrylfärger. Tisdagsmålarna har ofta ett gemensamt tema på sina utställningar, så även denna gång. De har målat en ”Hemlig trädgård” med palettkniv på lika stora dukar. Var och en fick måla sin egen version av en hemlig trädgård och slutresultatet blev mycket varierande. Med på utställningen finns även djur-, natur-, människo- och blom motiv.
Utställningen är öppen under tiden 24.10.-12.11.2017

 


Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s