Ateljé Torni / Galleria

Sinikka Lähdemäki ”Minun tarinani” (12.9-22.10.2017)

Sinikka Lähdemäki on akryylitaiteilija joka maalaa isoja abstrakteja värikkäitä maalauksia. Sinikka saa inspiraatiota maalaamiseen itsensä kautta. Hänen työt ovat tyylikkäitä ja vievät katsojan mukanansa taiteen upeaan maailmaan. Sinikka Lähdemäki pitää kuuden viikon näyttelyn, aina 22.10. asti. Tervetuloa!
Avajaiset tiistaina 12.9.2017 kl 18.00 Tervetuloa!

 

”Olen kuvataiteilija Sinikka Lähdemäki ja olen harrastanut maalaamista noin kuusi vuotta, joista viimeiset kaksi vuotta tosi aktiivisesti. Maalaan akryyleillä abstraktia ja esittävää taidetta.

Maalaaminen on intohimoni ja olen antautunut sille täysin. Maalaan tunteella ja siinä näkyy koko skaala ilosta suruun, välillä intohimoa, hyvin dramaattista ja välillä seesteistä rauhaa.

Luonto antaa minulle paljon jokaisena vuodenaikana ja maalla kun asun, saan kokea sen kaiken läheltä.
Elämässäni on tapahtunut paljon ja olen saanut kokea monenlaista, muutos on tuonut minulle taiteen vahvasti elämääni. Koen taiteessani valtavaa onnellisuutta ja iloa.
Nautin suunnattomasti maalaamisesta, on ihanaa olla pensseleiden ja maalien kanssa ja luoda puhtaalle kankaalle uutta, koen tämän lahjana!
Näyttely, Minun tarinani on toinen näyttelyni ja ensimmäinen yksityisnäyttelyni. Nimi kertoo siitä, että tässä näkyy hyvin töitteni laaja skaala.”

Sinikka Lähdemäki CV (pdf)


Sinikka Lähdemäki målar stora, abstrakta, färgranna arbeten med akrylfärger. Sinikka får sin inspiration genom sig själv. Hennes arbeten är stiliga och tar tittaren med sig in i konstens fantastiska värld. Sinikka Lähdemäki har utställning i sex veckor, fram till 22.10. Välkommen!

Vernissage tisdag 12.9.2017 kl 18.00 Välkommen!Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s