Ateljé Torni / Galleria

Dahlbo, Katajisto, Lammi, Katajisto-Takahashi 22.8-10.9.2017

Arto Dahlbo, Markku Katajisto, Seppo Lammi ja Laura Katajisto-Takahashi tuovat esiin omia töitään nyt seuraavat 3 viikkoa. Työt ovat melko erilaisia mutta sopivat kuitenkin yhteen tosi hyvin!
Dahlbo tekee todella mielenkiintoisia veistoksia. Hän on tuonut näytille erään teoksen, missä hän on käyttänyt  muun muassa hevosenkenkiä ja muuta rautaa materiaaleina. Katajisto ja Katajisto-Takahashi tekevät molemmat sekatekniikkatöitä, mutta tosi erilaisia. Tytär tekee hauskoja eläinaiheisia maalauksia ja isä tunnelmallisia ja syviä maalauksia. Seppo Lammi taas tuo esiin upeita valokuvia missä huomaa että hän on valokuvannut myös työkseen lehdistölle. Eli luvassa on mielenkiintoinen näyttely neljältä eri taitelijalta!

Näyttely on avoinna 22.8.-10.9.2017


Arto Dahlbo, Markku Katajisto, Seppo Lammi och Laura Katajisto-Takahashi ställer ut sina arbeten de tre kommande veckorna. Konstverken är rätt så olika men passar utmärkt tillsammans!
Dahlbo gör mycket intressanta skulpturer. Han ställer ut bl.a. ett arbete där han använt hästskor och annat järn som material. Katajisto och Katajisto-Takahashi gör båda arbeten i blandteknik, men helt olika. Dottern gör trevliga motiv med djur och fadern gör stämningsfulla målningar. Lammi igen ställer ut fotografier, i vilka märks att han även arbetat som fotograf för pressen. Vi får alltså se en intressant utställning av fyra olika konstnärer!

Utställningen är öppen 22.8.-10.9.2017


 


Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s