Ateljé Torni / Galleria

Our Vaasa 1.8-20.8.2017

 

Tervetuloa Ateljé Torniin ”Our Vaasa” näyttelyn avajaisiin, joka on poikkeuksellisesti torstaina 3.8.2017 klo 18.00!

Ateljé Torniin tuodaan nyt näyttely mikä liittyy Suomi 100 vuotta teemaan. Tämä näyttely on maahanmuuttajien Vaasa eri näkökulmista. Tässä näyttelyssä he saavat tuoda esiin töitään, missä he ovat kuvanneet Vaasaa omin silmin ja siitä mitä he ajattelevat meidän kaupungista. Tämä näyttely on myös Taiteiden Yö näyttely. Tekniikat ovat useampia ja ryhmään kuuluu sekä nuoria että aikuisia. Se tekee taas näyttelystä mielenkiintoisen ja vaihtelevan. Näyttely on avoinna 1-20.8.2017.

Välkommen till Ateljé Torni på ”Our Vaasa”-utställningens vernissage, som är undantagsvis på torsdagen den 3.8.2017 kl 18.00!

Utställningen är en del av Finland 100 år – firandet och visar konst som berättar om invandrarens syn på Vasa. Utställningen pågår även under Konstens Natt. Teknikerna varierar och det finns såväl unga som vuxna med i gruppen, vilket gör utställningen mycket intressant och variationsrik. Utställningen är öppen 1-20.8.2017.


Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s