Ateljé Torni / Galleria

Saima Alapotin muistonäyttely (14.3-2.4.2017)

Vuorossa on nyt Saima Alapotin muistonäyttely. Hän oli Taidekerhon alkuaikojen jäsen ja oli todella aktiivinen taiteilija. Hän osallistui todella paljon kaikkeen toimintaan Taidekerholla ja osallistui myös moneen yhteis näyttelyyn. Alapoti piti myös monta omaa näyttelyä. Hänen tyyli oli melko aina realistinen, mutta hän teki myös abstrakteja öljyväritöitä ja kollaaseja. Näyttely on värikäs ja vanhimmat työt on aina 1950-luvulta asti.

Näyttely on avoinna 14.3.-2.4.välisenä aikana.
Tervetuloa avajaisiin Ateljé Torniin tiistaina 14.3. kello 18.30!

Nu är det Saima Alapotis minnesutställning som är i tur. Hon var en av medlemmarna i Konstklubbens tidiga början och var en mycket aktiv konstnär. Hon deltog ofta i Konstklubbens verksamhet och i otaliga samutställningar. Alapoti höll också många egna utställningar. Hennes stil var ofta realistisk, men hon gjorde även abstrakta oljemålningar och collage. Utställningen är färgstark och de äldsta arbetena är ända från 1950-talet.
Utställningen är öppen under tiden 14.3.2.4.
Välkommen på vernissage på tisdagen den 14.3. klockan 18.30 till Ateljé Torni!

Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s