Ateljé Torni / Galleria

Jari Boëlius Flowerpower 2 (21.2-12.3)

”Tämän näyttelyn “Flowerpower 2” teemana ovat kukat. Kukkien maailma on inspiroiva ja antaa mahdollisuuksia erilaisille ilmaisuille. Akvarellitekniikalla on mahdollista kuvata kukkien kauniita värejä ja herkkyyttä. Minua kiehtoo erityisesti valkoisen sekä valon ja läpikuultavuuden vangitseminen.

Aloitin akvarellimaalauksen harrastamisen noin 20 vuotta sitten ja olen jatkanut tällä tekniikalla. Tämä näyttely on viides yksityisnäyttelyni. Olen osallistunut useille taidekursseille Vaasa-opistossa ja Mustasaaren aikuisopistossa, erityisesti kuvataitelija Maire Ruotsalaisen kursseille.”

Avajaiset 
ti 21.1.2017 kl 18.30
Tervetuloa!


”Teman för utställningen “Flowerpower 2” är blommor. Blommornas värld är inspirerande och ger möjligheter till olika uttryck. Akvarelltekniken möjliggör att beskriva blommornas fina färger och känslighet. Jag är särskilt fascinerad över att fånga det vita och ljusa och genomskinliga.

Jag började med akvarellmålning som hobby för ungefär 20 år sedan och har fortsatt med den tekniken. Denna utställningen är min femte privata utställning. Jag har deltagit i flera konstkurser vid Vaasa-opisto och Korsholms vuxeninstitut, särskild konstnär Maire Ruotsalainens kurser.”

Vernissage
ti 21.1.2017 kl 18.30
Välkommen!


Atelje Torni, Pitkäkatu 66 Vaasa
avoinna ti-to 12-18, la-su 12-16
ilmainen sisäänpääsy / gratis inträde

Advertisement

One thought on “Jari Boëlius Flowerpower 2 (21.2-12.3)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s