Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 3/2016 Medlemsbrev

Parhain jäsen!

Kesä on pian käsillä ja Taidekerho järjestää useita mielenkiintoisia tapahtumia! Juuri nyt on esillä ensimmäinen osa TaiKon kuvataide- ja työpajaryhmien vuosinäyttelystä  Ateljé Tornissa. Toukokuussa Taikon jatkaa nuorempien ryhmien näyttelyllä. Lue enemmän kotisivuiltamme vaasantaidekerho.com. Tervetuloa Ateljé Torniin katsomaan!

Su 29.5.2016 on sisäänjättöpäivä näyttelyyn ”Pohjalaisten Taideyhdistysten yhteisnäyttely 2016”.  Teema on ”Pohjalaisittain”. Töitä vastaanotetaan klo 14 – 18 ja jokainen voi jättää 3 työtä. Jokainen työ tulee yksilöidä siten, että tiedetään taiteilijan nimi, puhelinnumero, työn nimi ja hinta sekä sen tulee olla valmis ripustettavaksi/esille laitettavaksi. Näyttely on avoin kutsutuille taideyhdistyksille sekä Vaasan Taidekerhon omille jäsenille. Näyttely on avoinna 1.6. – 31.7.2016. Jyrytysmaksu on 25€/hlö ja se maksetaan etukäteen tilille FI90 4958 0010 0261 97 tai käteisellä sisäänjätön yhteydessä. Näyttelyn juryttää kuvataiteilija Marja Kolu. Avajaiset ovat torstaina 2.6. klo 18.30! Tervetuloa!

FeminArts’n näyttely ”Taideväläyksiä Vaasasta” käynnistyy Taiteiden yön yhteydessä Ateljé Tornissa. Avajaiset taiteiden yönä 11.8. Tervetuloa!

Taiteiden Yö 11.8.: Traditionaalista ohjelmaa, paljon musiikkia, arpajaiset, kahvitarjoilua ja grillimakkaraa… Arpajaispalkintoja otetaan kiitollisuudella vastaan! Tuotto käytetään Taidekerhon toimintaan. Ohjelman yksityiskohdat esitellään myöhemmin Taidekerhon kotisivuilla sekä Taiteiden yön ohjelmassa.

Taidekurssi ALSKATHEMMETissä 6.-9.8.2016, mukana taiteilija Pirkko Mäkelä-Haapalinna Kemijärveltä.  Sopii sinulle, joka maalaat pastellilla, akryylillä tai öljyllä.  Tutustu 4-päiväisen kurssin kotisivuihin osoitteessa https://workshopvasa.wordpress.com, jossa kaikki tiedot molemmilla kotimaisilla kielillä. Pidä kiirettä ja ilmoittaudu, ainoastaan muutama paikka on jäljellä!

Tiistaina 16.8. klo 17 kokoonnumme Bragen ulkomuseolle PLEIN AIR-tapahtumaan, ts. ulkoilmamaalaus-iltaan. Maalaamme, syömme omia eväitä, juttelemme ja seurustelemme..  Ei varsinaista ohjelmaa, vaan yhdessäoloa maalaten! Jos sää on huono, kokeilemme seuraavana iltana.

Syyskuussa on Bothnia Biennalen 2016  aika. Sen teemana on ”Symbioosi”! Enemmän aiheesta löytyy osoitteesta http://bothniabiennale.blogspot.fi/ . Kaikki kerhon jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan, joten laittakaa maalauspohjat telineisiin ja tehkää Symbioosi!

HALLITUS TOIVOTTAA KAIKILLE OIKEIN IHANAA KESÄÄ!

P.S. Ole ystävällinen ja tarkista, että ilmoitat nimesi maksujen yhteydessä sekä sen, mitä maksu koskee! Olemme iloisia myös, jos ilmoitat katu- tai sähköpostiosoitteen muuttumisesta ellet ole jo hoitanut asiaa! Osoite on torniart@gmail.com. HUOM! OLETKO MAKSANUT JÄSENMAKSUSI? Infoa asiasta kirjeessä 2/2016 sekä kotisivulla.


Bästa medlem!

Sommaren är snart här igen, och Konstklubben rustar för flera intressanta evenemang! Just nu pågår den första delen av TaiKons bildkonst- och verkstadsgruppers årsutställning i Ateljé Torni. I maj fortsätter Taikon med sina yngre gruppers utställare. Läs mera på vår hemsida vaasantaidekerho.com samt

Välkommen och titta!

Den 29.5.2016 är inlämningsdag till ”Österbottniska Konstföreningars Samutställning 2016”. Arbeten tas emot kl 14-18, och var och en kan lämna in 3 arbeten (varje arbete skall vara försett med konstnärens namn, telefonnummer, verkets namn och pris, samt vara klart att hängas/ställas upp). Utställningen är öppen för inbjudna konstföreningarnas samt Vasa Konstklubbs egna medlemmar, och pågår från den 1.6 till 31.7.2016. Avgiften är 25 €, som betalas på förhand eller kontant vid inlämningen. Utställningen jureras av Marja Kolu. Vernissage torsdagen den 2.6. kl. 18.30. Välkomna!

FeminArts utställning ”Konstglimtar från Vasa” pågår i samband med Konstens Natt i Ateljé Torni. Utställningens vernissage på Konstens Natt den 11.8. Välkommen!

Konstens Natt den 11.8: Traditionsenligt program med mycket musik, samt lotteri, kaffeservering och korvgrillning. Lotterivinster emottages med tacksamhet, vinsten från lotteri och försäljning går till Konstklubbens verksamhet. Programmet presenteras senare i detalj på vår hemsida samt i Konstens Natt-programmet.

Konstkurs i ALSKATHEMMET den 6-9.8.2016, med konstnär Pirkko Mäkelä-Haapalinna från Kemijärvi. Lämplig för dig som målar i teknikerna pastell, akryl, eller olja. Bekanta dig med 4-dagarskursen på kursens hemsida https://workshopvasa.wordpress.com , där finns alla uppgifter på båda inhemska språken. Skynda dig och anmäl, vi har endast ett fåtal platser lediga.

Den 16.8 klockan 17 samlas vi vid Bragegårdarna för en PLEIN AIR– dvs. friluftsmålerikväll. Vi målar, har med egen matsäck, pratar och umgås. Inget egentligt program, utan vi målar tillsammans! Om vädret är dåligt, prövar vi följande kväll istället.

I september 2016 är det dags för Bothnia Biennale 2016 med temat ”Symbiosis”. Vasa Konstklubb har bjudit in Umeå Konstnärsförening att ställa ut tillsammans med oss, deltagande är öppet för alla, med max 3 arbeten. Mera information om inlämningsdag, jury mm. kommer i nästa brev. Vi hoppas att många av er vill delta i utställningen, så sätt igång med ”Symbiosen”!  Mera att läsa om temat finns på http://bothniabiennale.blogspot.fi/

Styrelsen önskar alla en riktigt skön sommar!

P.S. Var vänlig och kontrollera att du anger ditt namn på eventuella betalningar till vårt konto, samt vad betalningen gäller. Vi är också glada om du skickar oss en aktuell e-postadress, ifall du inte redan har gjort det! Adressen är torniart@gmail.com

OBS! HAR DU BETALAT DIN MEDLEMSAVGIFT? Info i medlemsbrev 2.2016 samt på hemsidan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s