Ateljé Torni / Galleria

Jorma Leinonen 16.2 – 6.3.2016

Leinonen1

1 & 2 galleriassa Jorma Leinonen tuo esille naivistisia akryylitöitä. Jokaisella työllä on oma humoristinen tarinansa. Leinonen tekee myös laivojen pienoismalleja, esim Titanic. Näyttelyssä on 15 maalausta ja 3 pienoismallia.

Näyttely jatkuu 16.2 – 6.3.2016


I galleri 1 & 2 finns Jorma Leinonens naivistiska tavlor i akryl. Varje tavla har en liten humoristisk berättelse. Leinonen gör även miniatyrmodeller av fartyg. Med på utställningen finns bl a Titanic. Leinonen ställer ut 15 målningar och 3 minatyrmodeller av fartyg.

Utställningen pågår 16.2 – 6.3.2016

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s