Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 1/2016 Medlemsbrev

2016 är redan här och vi får alla se fram emot nya utmaningar. Vår Konstklubb har ett digert program planerat för året, och hoppas kunna erbjuda alla medlemmar något av intresse.

Vasa Konstklubb rf:s verksamhetsår börjar och slutar i januari månad. Vi i styrelsen önskar att medlemmarna skulle bjuda till och komma till årsmötet för att välja ny styrelse och samtidigt kanske hjälpa till att styra vår förening i önskad riktning. Det är alltid trevligt, och till stor hjälp, med lite feedback från medlemmarna.

Årsmöte onsdagen den 27.1.2016 klockan 18 i Ateljé Torni.
Kaffeservering. Utdelning av förtjänsttecken. Alla välkomna!

  • Vi kommer att i mån av möjlighet avsluta utskick av medlemsbrev per post, och istället satsa på att skicka e-post, p.g.a. kostnaderna. Den som inte alls har e-postadress kommer givetvis att få sitt medlemsbrev som vanligt.
  • Det har visat sig att det finns stora brister i adress- och andra kontaktuppgifter i våra register. Vi önskar nu att alla kunde skicka in sina uppgifter igen, ärskilt de som flyttat, bytt namn eller e-postadress de senaste åren. Det finns också flera sådana medlemmar vars e-postlåda alltid är full, vilket gör att vår info inte kommer fram. Kolla om du kunde öppna t.ex ett gmailkonto eller annat funktionerande epostkonto istället för sådana som luukku eller liknande som alltid tycks vara fulla.
  • Hjälp oss ordna upp registren samt spara pengar: Sänd in namn, adress, telefonnummer, e-postadress till oss. Gärna också födelseår, men det är frivilligt. Skicka till torniart@gmail.com eller  Vasa Konstklubb rf, Storalånggatan 66, 65100 Vasa. Tack!

Med önskan om ett riktigt Kreativt Nytt År 2016,

Annika Östman, ordf.


Vuosi 2016 on jo alkanut ja kohdistamme katseemme uusiin haasteisiin. Taidekerhomme suunnittelee uutta vuotta ja toivomme, että voimme tarjota jäsenillemme mielenkiintoista toimintaa.

Taidekerhon hallitus toivoo, että jäsenet kertoisivat omista toivomuksistaan kerhon toiminnan suhteen tämän vuoden vuosikokouksessa. Olisi ilahduttavaa kuulla teiltä palautetta.

Vuosikokous on keskiviikkona 27.1.2016 klo 18.00 Ateljé Tornissa.
Kahvitarjoilu. Plakettien jako. Kaikki ovat tervetulleita!

  • Toiveemme on, että emme enää lähettäisi jäsenkirjeitä postitse. Sen sijaan haluamme panostaa sähköpostiin kustannuksien vuoksi. Te, joilla ei ole sp-osoitetta tulette ilman muuta saamaan jäsenkirjeen postitse.
  • On tullut ilmi. että jäsenrekisterissä on puutteellisia tietoja. Te, jotka olette vaihtaneet sukunimenne tai osoitteenne, ilmoittakaa uudet tiedot kerholle. Myös on tullut esiin se, että lähettäessämme s-postia, tulee ilmoitus, ettei viesti ole tullut perille. Kerho pyytää ystävällisesti, että jäsenillä olisi sp-osoite, joihin viestit voisivat tulla. Ehkä voisitte harkita avaavanne sähköpostin gmailiin tai muuhun toimivaan, sillä esim Luukku tuntuu olevan aina täynnä.
  • Auttakaa meitä jäsenrekisterin suhteen säästääksemme rahaa. Lähettäkää nimenne, osoitteenne, puh.numeronne ja postiosoitteenne. Syntymävuoden anto on vapaaehtoista. Osoitteemme on: torniart@gmail.com Katuosoitteemme on Pitkäkatu 66, 65100 Vaasa, Kiitos!

Toivottaen luovaa uutta vuotta 2016,

Annika Östman, puheenjohtaja

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s