Ateljé Torni / Galleria

Mestarin Opissa III 7.1 – 24.1.2016

Hasse Westergårdin ryhmä

Vuoden ensimmäisessä näyttelyssä ”Mestarin Opissa III” Hasse Westergårdin Vaasan Opiston öljymaalausryhmä tuo työnsä esille. Näyttelyyn osallistuu 15 taiteilijaa. Avajaiset pidetään to 7.1.2016 klo 18.

Tervetuloa!!


I årets första utställning ”Mestarin Opissa” ställer elever i Hasse Westergårds oljemålningsgrupp från Vaasa Opisto ut sina arbeten. I utställningen deltar 15 konstnärer. Vernissaget hålls undantagsvis to 7.1.2016 kl 18.

Välkomna!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s