Ateljé Torni / Galleria

Mustasaaren aikuisopiston maalausryhmät 18.11.-6.12.2015

Korsholms vuxeninstitut 1

Vuorossa on vuoden viimeinen näyttely ja se on yhteisnäyttely Mustasaaren aikuisopiston maalausryhmiltä. Tähän näyttelyyn tuo yhteensä 28 oppilasta esille omia töitään. Voi arvata että kun on näin monta taiteen tekijää samassa näyttelyssä, on myös esillä monipuolisesti eri tekniikoita. Löytyy akvarelli-, öljyväri- ja akryylitöitä, sekä lyijykynäpiirroksia. Myös aiheissa löytyy kirjoa maisemista muotokuviin. Yhteistä näissä kaikissa ryhmissä on kuitenki niiden vetäjä, Margaretha Hakko. Hän esittää ylpeänä oppilaittensa työt!

Näyttely on avoinna 18.11.-6.12.2015.


Årets sista utställning är i tur och det är en samutställning av Korsholms vuxeninstituts målargrupper. I den deltar sammanlagt 28 elever med sina arbeten. Man kan ju bara gissa, att när det är såhär många bildkonstidkare som deltar i samma utställning, så är också en mångsidig kavalkad av olika tekniker representerade. Det finns akvarell-, oljefärgs- och akrylarbeten samt blyertsteckningar. Även motivena är varierande, allt från landskap till porträtt. Gemensamt för alla dessa grupper är ändå dragaren, Margaretha Hakko. Hon förevisar stolt sina elevers arbeten!

Utställningen är öppen 18.11.-6.12.2015.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s