Ateljé Torni / Galleria

Juha Lesonen ”Croquisista akvarelliin” 27.10.-15.11.2015

Lesonen1

Juha Lesonen tuo uudempia töitään näytille, sillä useampi hänen akvarellinsa ovat maalattu tänä vuonna. Aiheina ovat talvimaaisemat. Sitten hän tuo myös hiilipiirroksia vuodelta 2009 näytille, mitkä on piirretty croquis-työnä. Näissä miesmalli vaihtoi asentoa aina 2:n minuutin välein. Lesonen on pitänyt monta omaa näyttelyä ja osallistunut myös yhteisnäyttelyihin. Näyttely on esillä 27.10.-15.11.2015 asti.

Juha Lesonen ställer ut akvareller, de flesta är målade i år. Motiven är mest vinterlandskap. Han ställer även ut kolteckningar från år 2009, som är gjorda i croquis-stil. Här bytte den manliga modellen ställning med 2 minuters mellanrum. Lesonen har haft många egna utställningar och har också deltagit i flera samutställningar.
Utställningen pågår 27.10.-15.11.2015
Ilmainen sisäänpääsy!  Gratis inträde!
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s