Ateljé Torni / Galleria

Anne-Riitta Nelimarkka 27.10.-15.11.2015

Nelimarkka1

Vaasalainen taiteilija Anne-Riitta Nelimarkka tuo esille retrospektiivisä töitään. Hän on maalannut monella eri tekniikalla ja aiheet ovat vaihtelevia. Hän on viime aikoina tykästynyt maalaamaan enimmäkseen sekatekniikalla, eli hän on käyttänyt tussia ja akryylivärejä monessa työssään. Nelimarkka on pitänyt monta omaa näyttelyä ja osallistunut myös yhteisnäyttelyihin. Näyttely on esillä 27.10.-15.11.2015 asti.

Vasakonstnären Anne-Riitta Nelimarkka ställer ut retrospektiva arbeten. Hon har målat i många olika stiler och motiven är varierande. På senare tid har hon målat mest med blandteknik, som hon har fattat tycke för, där hon har använt tusch och akrylfärger. Nelimarkka har haft många egna utställningar och har också deltagit i flera samutställningar. Utställningen är öppen 27.10.-15.11.2015.

Ilmainen sisäänpääsy! Gratis inträde!


Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s