Ateljé Torni / Galleria

Ann-Britt Aspholm, Gunilla Lång-Kivilinna ja Dan Holm 7.10 – 25.10.2015

image

Ann-Britt Aspholm

Esillä ovat kuvanveistäjä Ann-Britt Aspholm, graafikko Gunilla Lång-Kivilinna ja Dan Holm, joka tekee kuvia ihmisten kohtaamisesta ja kohtaamattomuudesta. He ovat tehneet yhteis näyttelyn jonka sisältö on varsin mielen kiintoinen. He työskentelevät kuvataiteen monenlaisten ilmaisujen tiloissa. Näyttely on esillä 7.10 – 25.10.2015.

 

Utställarna denna gång är bildmakaren Ann-Britt Aspholm, grafikern Gunilla Lång-Kivilinna och Dan Holm, som gör bilder av människors möten och bristen därpå. De har gjort en samutställning, vars innehåll är mycket intressant. De arbetar med ambitionen att både ge och ta av bildkonstens olika uttryckssätt. Utställningen pågår 7.10-25.10.2015
image

Dan Holm

image

Gunilla Lång-Kivilinna

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s