Ateljé Torni / Galleria

Marja-Liisa Käär ja Pirkko Holmela – Matkalla / Yhdessä – På väg / Tillsammans 15.9-4.10.2015

Marja-Liisa Käär ja Pirkko Holmela pitävät jälleen yhdessä keramiikka/betoniveistos-ja akvarellinäyttelyn Matkalla/Yhdessä gallerihuoneessa 1. Heillä oli yhteisen näyttely vuonna 2013, jolloin näyttelytöitä oli kaikissa kolmessa taidekerhon galleriahuoneessa. Taiteenharrastus tästä edellisestä näyttelystä jatkuu edelleen, joten heillä on näytteillä uusiakin töitä.

Marja-Liisa Käär och Pirkko Holmela ställer ut tillsammans igen! Utställningen På Väg/Tillsammans finns i gallerirummet 1 och består av keramik- och betongskulpturer och akvareller. Den förra gemensamma utställningen hölls 2013, när de fyllde hela Ateljé Tornis galleriutrymme med sina verk. Deras skapande fortsätter och de visar båda två upp nya verk.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s