Ateljé Torni / Galleria

Assol Agaidarova – Väriharmoniaa / Färgharmoni 15.9 – 4.10.2015

Assol Agaidarova

Galleriahuoneessa 3 on Assol Agaidarovan näyttely ”Väriharmoniaa”. Hän on lähtöisin Kasakstanista ja on asunut Suomessa joitain vuosia. Muutama hänen maalauksistaan on siltä ajalta, kun hän tuli Vaasaan. Syksyllä Tornissa alkaa hänen pitämä maalauskurssi ”Colour Studies”. Lue lisää kurssista >>

I galleri 3 finns Assol Agaidarovas utställning ”Färgharmoni”. Assol Agaidarova kommer ursprungligen från Kazachstan och har bott i Finland några år. Några av hennes målningar är från tiden när hon först kom till Vasa. Assol kommer att hålla en målarkurs i Torni nu under hösten, kursens namn är ”Colour Studies”. Läs om kursen här >>

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s