Kurssi

”Colour Studies” with Assol Agaidarova

Assol Agaidarova

The class has been cancelled! ”The class will consist mainly of painting from life, some sketching and discussions. Topics will be dedicated to problems of tone and mastering color.

All painting media is welcome (watercolor, gouache, oils or acrylic). Charcoal or pencil and paper will be needed for sketches.”

Kurssi on keskeytetty! Keskiviikkona 30.9.2015 klo 17.30-19.30 alkaa kurssi ”Colour Studies” Ateljé Tornissa, jossa opettaa Assol Agaidarova. Kurssi-iltoja on kymmenen. Kurssilla opiskellaan valon ja varjon käsittelyä omassa maalaustyössä. Ryhmä luonnostelee, keskustelee ja maalaa sommitelmia ja elävää mallia. Tekniikka on vapaa. Värien lisäksi kurssille tarvitaan piirustushiili tai kynä sekä luonnoslehtiö. Opetus on englanninkielistä.

Assol Agaidorova on kotoisin Kazakstanista. Hän on opiskellut taidetta Bakussa ja Moskovassa. Hän muutti puolisonsa kanssa Suomeen yhdeksän vuotta sitten ja jatkaa suomenkielen opintojaan. Assol Agaidarovalla on näyttely Ateljé Tornissa 15.9-4.10.2015.

Vaasan Taidekerhon vuosinäyttely, Vasa Konstklubbs årsutställningKursen har avbrutits! Onsdagen den 30.9. 2015 klockan 17.30 – 19.30 börjar kursen ”Colour Studies” i Ateljé Torni under ledning av Assol Agaidarova. 10 kurskvällar. Kursen koncentreras mest kring hur man hanterar valörer och färg. Gruppen skissar, diskuterar och målar arrangemang i ateljén samt levande modell. Tekniken är fri. Du behöver förutom dina färger ta med ritkol eller penna samt skissblock. Undervisningen sker på engelska.

Assol Agaidarova kommer från Kazakhstan och har fått sin konstutbildning i Baku och i Moskva. Hon flyttade med maken till Finland för 9 år sedan, och håller på att lära sig finska. Assol Agaidarova kommer att ha en utställning i Ateljé Torni den 15.9- 4.10.2015.

Ilmoittautuminen kurssille / Anmäl dig till kursen:
Puh/ Tel 045-857 2033 – Annika Östman / Vaasan taidekerho

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s